Ulasan ngeunaan Titanium

  • Hendri
    Mimitina mah ngagaleuh gél Titanium pikeun ningkatkeun dedegan. 3 dinten saatos aplikasi, kuring perhatoskeun hasil tina beusi. Sareng saatos 2 minggu sirit kuring tumuh ku 3 cm. Sareng karaosna ningkat kana sensitipitas, kaakraban éta sorangan ngalir kalayan caang sareng syahwatAlus kuring mesen 2 tabung.
    Titanium
  • Kevin
    Henteu mungkin pikeun nganggo gél Titanium unggal dinten, tapi pamutahiran dina kaakraban janten diperhatoskeun saatos dosis katilu. Ayeuna kuring sering nganggo krim 30 menit sateuacan séks. Éta nyerep gancang sareng henteu noda panties. Kelamin tétéla kualitas luhur sareng awét. Ukuran sirit ogé parantos robih janten langkung saé.
    Titanium
  • Hendra
    Gel Titanium ditepikeun ku kuring ku mojang. Kuring henteu percanten pisan kana hasilna, kuring henteu percanten, tapi kuring kedah ngalakukeun hiji hal ku dedegna langsing. Salami 2 minggu kuring hilap kana masalahna, mimiti ékspérimén sareng budak awéwé, maén peran-peran. Siga aya angin kadua anu kabuka dina diri kuring, sirit naék janten 4 cm.
    Titanium
  • Andri
    Kuring henteu ragu ngeunaan pameseran kuring. Kuring mesen gél Titanium dina Internét. Anggota naék naék 4 cm. Ieu cukup pikeun kuring. Durasi kaakraban ogé janten langkung lami. Sateuacanna, mojang éta sering nuduh kuring datang gancang. Sareng ayeuna kuring tiasa reueus ketahanan waja.
    Titanium
  • Ricky
    Gél Titanium mangrupikeun ubar anu aman sareng mujarab pikeun pembesaran sirit. Kuring mesen sacara online sareng sadaya masalah kuring direngsekeun. Anggota na janten langkung ageung sareng kandel, kuring henteu tiasa bérés lami, kuring nganteurkeun budak awéwé ka syahwat.
    Titanium
Peunteun pangguna Titanium
5
27