Kumaha ngagedekeun sirit ku baking soda: naha éta tiasa dilakukeun?

Seueur lalaki teu resep ku ukuran siritna, janten aranjeunna nyobian milarian padika anu bakal ngagedéan siritna. Pikeun tujuan ieu, wawakil séks anu langkung kuat nganggo seueur resep sareng metode, sareng sababaraha diantarana ngancam kasihatan sareng ngakibatkeun pamekaran patologi anu henteu tiasa diubaran.

Diantara resep ubar tradisional, anjeun tiasa mendakan ubar sapertos anu disiapkeun tina komponén saderhana sareng meujeuhna, tapi dina waktos anu sami nunjukkeun épisiénsi anu luhur sareng aman pisan. Salah sahijina nyaéta soda. Produk ieu aya di unggal bumi, sareng hargana sepesér.

Sateuacan anjeun ngagedekeun sirit ku soda, anjeun kedah nimbangkeun aspek penting sareng aturan pikeun ngagunakeun zat ieu.

soda pikeun pembesaran sirit

Naha baking soda mujarab pikeun pembesaran sirit?

Seueur jalma resep kana patarosan, naha mungkin pikeun ngagedéan sirit ku pitulung soda? Wajar pikeun ngajawabna ngan ukur saatos nganalisis komposisi produk ieu.

Soda sering dianggo dina resep ubar tradisional, sabab mangrupikeun ubar anu saé pikeun merangan peradangan sareng mikroorganisme anu ngabahayakeun.

Entong pikir yén nalika nganggo zat ieu, sirit bakal tumuh ngirut.

Panilitian parantos nunjukkeun yén baking soda ningkatkeun épisiénsi nalika nganggo metode sanés, nyaéta disarankeun pikeun ngagunakeunana salaku unsur bantu.

Kumaha cara ngagedekeun sirit ku baking soda? Kamampuh ngarobih ukuran sirit kusabab kanyataan yén zat na tiasa nembus teu kahalangan kana jaringan, sareng kusabab tindakan unik na éta getih tiasa ngencarkeun getih.

Fitur ieu ngajantenkeun bubuk henteu tiasa digentoskeun - éta sacara aktif ningkatkeun ukuran sirit.

Pembesaran sirit ku baking soda moal nunjukkeun hasil normal upami anjeun henteu olahraga atanapi nganggo alat khusus.

Perhatoskeun yén zat ieu leres-leres ngajaga sirit tina cilaka sareng sagala rupa komplikasi. Sababaraha latihan tiasa ningkatkeun kamungkinan gumpalan getih, tapi baking soda, kusabab komposisi anu unik, tiasa ngipisan getih, anu nyegah pembekuan getih tina ngabentuk.

resep sareng baking soda pikeun pembesaran sirit

Aya sababaraha pilihan pikeun pembesaran sirit ku baking soda, masing-masing ngagaduhan kauntungan sareng fitur masing-masing.

Sadayana milih jinis khusus sacara mandiri, sareng langkung hadé pikeun ngagabungkeunana, tapi anu utamina henteu ngagedekeun dosis anu ditetepkeun.

Jalma anu terang kumaha ngagedekeun sirit ku baking soda nyatakeun yén lingga tumbuh kira-kira 1 dugi ka 2 séntiméter. Sacara umum, bubuk ieu dianggo dina bentuk sapertos kieu:

  • dipaké di jero;
  • éta dipaké salaku komponén utama pikeun salep;
  • mangrupikeun komponén pikeun ngadamel baki.

Langkung saé pikeun sacara visual ningali sadayana ngeunaan pembesaran sirit ku soda - pidéo nunjukkeun aspek anu paling penting tina prosedur ieu sareng nyarioskeun ngeunaan aturan dasar:

Kualitas mangpaat soda

Pikeun aranjeunna anu henteu wareg ku ukuran sirit na, anjeun kedah diajar kumaha ngagedekeun sirit jalu kalayan bantuan soda, sabab ieu mangrupikeun salah sahiji metodeu saderhana sareng paling terjangkau, pikeun palaksanaan anu anjeun peryogikeun nyéépkeun minimum usaha sareng sumber kauangan kauangan.

Sababaraha ogé henteu sadar kana sipat positip soda, percanten yén éta dipaké sacara éksklusif pikeun baking. Nyatana, sipat ubar pikeun produk ieu legendaris. Langkung lengkep, bahan na ngabantosan dina kasus-kasus ieu:

  • ngagentos kaleuwihan beurat;
  • ngaleungitkeun kaduruk;
  • ngungkulan nyeri haté;
  • ngagancangkeun metabolisme;
  • normalize kaasaman dina burih;
  • dipaké pikeun kaperluan kosmetik;
  • ngatur prosés sirkulasi getih;
  • ku bantosan soda, sirit digedéan.

Gedéna sirit kajantenan akibat bubuk dina sistem sirkulasi. Sadayana terang yén degdegan dititénan nalika sirit sareng unsur strukturna dieusi ku getih. Soda ngabantosan pikeun ningkatkeun sirkulasi getih, kusabab awak kavernos sareng spons nambah ukuranana.

Kumaha anjeun tiasa ngagedekeun sirit ku baking soda?

lalaki éta malu ngeunaan ukuran sirit

Sateuacan anjeun ngagedekeun sirit ku baking soda, anjeun kedah nimbangkeun sababaraha aturan anu penting pisan pikeun ngagunakeun zat ieu. Cara anu paling umum nyaéta urut. Pikeun gancang sareng aman ngahontal hasil anu positip, anjeun kedah ngalaksanakeun latihan anu leres, upami teu aya kamungkinan karuksakan kulit sénsitip lingga. Prosedurna kalebet sababaraha tahapan:

  1. Persiapan. Sateuacan anjeun ngagedekeun sirit di bumi ku soda, anjeun kedah nyiapkeun organ supados kulit janten elastis sareng sirkulasi getih ningkat. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah nyandak anduk - langkung saé masihan leuwih sering dipake tinimbang vérsi anu lemes. Teras anjeun kedah baseuh ku cai haneut sareng bungkus sakitar sirit, tinggalkeun 2-3 menit. Prosedur na diulang sababaraha kali - sahenteuna 3.
  2. Pijet. Henteu sadaya jelema terang kumaha ngagedean sirit ku soda ngalangkungan pijatan, tujuan utami nyaéta pikeun manjangan organ. Diantara pendekatan, anjeun kedah mastikeun restorasi kualitas luhur sirkulasi getih anu leres ku ngalakukeun gerakan lemes sareng ringan. Nalika sirit diulur, jilid ageung jisim getih lebet ka dinya, saatos éta, kusabab diurut mulus, éta bakal saé merata di sadaya urat. Soda kedah dilarapkeun langsung nalika diurut. Pikeun ngalakukeun ieu, cukup candak ciwit zat dina panangan anjeun sareng sacara harfiah "nempelkeun" kana permukaan sirit. Prosedur na sapertos anu sami sareng aplikasi tina scrub.
  3. Pamulihan. Saatos latihan pikeun ngagedekeun sirit ku baking soda réngsé, fungsi awak normal kedah disimpen deui. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah ngagolér sareng bersantai.

Ahli nyarankeun sateuacan ngalaksanakeun pembesaran sirit sareng soda, anjeun kedah ningkatkeun mood sareng bersantai. Seringna, masalah kaséhatan sistem réproduktif sifatna psikologis, janten anjeun kedah leres-leres nyetél pikeun hasil anu saé.

Sexologists nyatakeun yén lalaki kedah "fantasize" séntiméter anu leungit dina sirahna, ieu bakal ngamungkinkeun aranjeunna gancang nyingkirkeun kompleks.

Soda losion

Pikeun nyiapkeun larutan soda, anjeun kedah nyandak 2 sdm. séndok zat sareng campuran sakedap dina 100-150 ml cai haneut. Dina leyuran anu dihasilkeun, beueuskeun kasa atanapi anduk alit sareng tempatkeun komprési ieu dina bagian palangkangan. Ukuran jaringan kedah sapertos anu mungkin pikeun lengkep ngabungkus sirit.

Pembesaran sirit ku baking soda ku cara lotion nganggap panggunaan sapopoé salami 30 dinten. Hiji prosedur moal nunjukkeun hasilna, anjeun kedah nerapkeun metode na ngan ukur dina kursus. Pikeun ningkatkeun pangaruh sareng pangaruh positip dina awak, anjeun tiasa nambihan sakedik minyak atsiri kana campuran éta.

Minyak cyparil, kapulaga atanapi tanaman naon waé anu ngagaduhan bau "maskulin" sampurna pikeun tujuan ieu. Aroma minyak atsiri ngamungkinkeun anjeun bersantai sareng hilap ngeunaan masalah anu mencét, sareng tékstur lemes ngabantosan haneutkeun awak sareng ningkatkeun sirkulasi getih.

Saatos prosedur na, anjeun kedah ngagolér bari, tapi langkung saé deui bobo dina konsolidasi hasilna.

Baking soda tiasa dianggo sacara internal pikeun ningkatkeun épéktipitas pembesaran sirit. Éta ngagaduhan pangaruh positip kana lingkungan internal awak, nyaéta, éta nyumbang kana pangaturan fungsi organ sareng sistem anu penting.

Dina sababaraha kasus, ukuran leutik kusabab ayana panyakit sakaligus, anu lalaki éta bahkan henteu terang ngeunaan. Aranjeunna ngakibatkeun turunna kualitas degdegan atanapi bahkan nyababkeun impotensi.

Anggoan zat éta bakal ngaleungitkeun awak racun sareng racun, anu tiasa nyababkeun patologis bahaya.

nginum soda di jero pikeun ngagedéan sirit

Sateuacan nyandak zat éta, anjeun kedah konsultasi sareng ahli - dokter anu mumpuni bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa ningkatkeun sirit ku baking soda, sareng ngalaksanakeunana sacara aman sareng gancang-gancang.

Anjeun kedah mimitian nganggo dosis alit - saparapat sendok dua kali sapoé. Hal ieu dilakukeun antara tuangeun. Kana waktosna, dosis naék kana 1 séndok. sendok pikeun panarimaan.

Pikeun pencegahan sagala rupa panyakit sareng masalah sareng sistem pencernaan, perlu nganggo leyuran soda - 1 séndok ditambihkeun kana 150 ml cai. Séndok bubuk. Anjeun kedah nginum ubarna énjing-énjing sateuacan tuang.

Tangtosna, pamakean langsung soda moal ngarobih ukuran sirit, tapi dina kasus naon waé éta bakal pangaruh positif kana kaséhatan hiji lalaki sareng kaayaan psiko-émosina.

Mandi sering dianggo pikeun ngagedekeun sirit ku soda - ulasan nunjukkeun yén prosedur ieu tingkat épéktipitas anu luhur. Pikeun ngagunakeun cara ieu, anjeun kedah nambihan 100 gram zat pikeun tiap liter cai.

Dumasar kana proporsi ieu, volume mandi tiasa disaluyukeun, anjeun henteu kedah ngadamel cai panas pisan, pilihan anu optimal nyaéta 40-50 derajat. Penting pisan yén mandi ngamungkinkeun anjeun bersantai, henteu nyababkeun ngarareunah sareng sensasi anu langkung nyeri.

Pikeun ieu, awak henteu matak ruksak.

mandi soda pikeun pembesaran sirit

Prosedurna nunjukkeun épisiénsi pangageungna sateuacan latihan, teras mandi normalisasi sirkulasi getih dina sirit sareng ngareureuhkeun jaringan na. Durasi prosedurna sakitar 15 menit.

Perlu nerapkeun panipuan ieu sesering mungkin dina sabulan, tapi henteu langkung sering ti 2 kali sapoé.

Lalaki anu disurvei sacara bulat nyarios yén soda mangrupikeun zat anu dipercaya pisan sareng aman pikeun ningkatkeun "martabat" lalaki, anu henteu nyababkeun komplikasi nalika kursus.

Peraturan kaamanan

Sistem réproduktif jalu peka pisan kana rupa-rupa manifestasi négatip, ku sabab éta kedah dijaga tina faktor patogén lingkungan sareng lingkungan internal.

Sanaos kualitas positip produk, cara ieu tiasa ngakibatkeun akibat serius. Pikeun nyegah ieu, perlu nuturkeun sababaraha aturan anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngajaga kaséhatan anjeun dina urutan.

Ieu kalebet aspek-aspek ieu:

  • upami panggunaan internal direncanakeun, anjeun kedah ati-ati pisan, langkung-langkung upami aya panyakit sistem pencernaan. Upami beuteung asem, maka asupan ubar biasa dina jumlah ageung memprovokasi kamekaran gastritis atanapi bahkan maag;
  • anjeun kedah konsultasi sareng dokter supados anjeunna ngaluarkeun ayana Intoleransi individu kana produk ieu;
  • ku ayana panyakit sapertos diabetes mellitus, langkung saé pikeun nyegah tina ngagunakeun éta dina bentuk naon waé, kusabab pangaruh komponén aktif na persis dina awak sirkulasi;
  • haram upami saurang lalaki didiagnosa kabentukna ganas, sabab getih saatos sababaraha dosis zat janten langkung cair, kumargi sél kanker sumebar langkung gancang ka saluruh awak;
  • anjeun kedah nolak nganggo ubar ieu sareng kaasaman lambung anu handap, sabab ieu seueur ku akibat serius;
  • sababaraha lalaki kakurangan tina ningkat sensitipitas kulit - kulit parantos ningkat kagaringan. Ieu bakal nyababkeun iritasi serius atanapi bahkan prosés peradangan, anu khususna henteu tiasa ditampi dina sistem réproduktif.

Penting pikeun diinget yén hasil anu positip tiasa dihontal ngan ukur aturan anu ditetepkeun dituturkeun. Dina sadaya cara ngagedekeun sirit, rutinitas penting pisan. Upami anjeun nganggo metode anu épéktip sareng aman unggal dinten, maka éta pasti bakal tiasa dianggo sareng nambihan sababaraha séntiméter kana sirit.

Kontra kontéks

Pamakéan komposisi ngagaduhan sajumlah kontéskripikasi, anu kedah diperhatoskeun, utamina ku ayana patologis atanapi panyakit kronis anu tangtu. Kontra ieu kalebet:

  • karuksakan kulit, ayana ruam;
  • Intoleransi individu kana zat;
  • deformasi organ salaku hasil tina prosés patologis (dina hal ieu, urang moal tiasa ngalakukeun tanpa konsultasi dokter anu hadir).

Dina ayana faktor di luhur, zat na henteu tiasa dicandak sacara éksternal sareng internal, sareng dina kasus anu terakhir, kontérapikasi ieu kalebet sababaraha deui:

  • gastritis kronis atanapi panyakit sanés anu nyababkeun parobahan kaasaman dina lambung;
  • réaksi alérgi;
  • formasi maag.

Dilarang pisan ngagunakeun produk anu parantos kadaluarsana, janten éta kedah diparios sateuacan ngagedekeun sirit nganggo soda. Tambih Deui, anjeun kedah nolak ngagunakeunana sanaos produkna hirupna normal, tapi bubukna parantos robih warna na konéng, ngagaduhan bau khusus atanapi panyimpangan anu sanés tina norma.

Ayeuna anjeun terang kumaha soda mangaruhan pembesaran sirit. Pikeun ngahontal hasil anu positip, anjeun kedah nuturkeun sadaya aturan sareng rekomendasi, ogé ngalaksanakeun prosedur sacara rutin.

Penting pikeun émut ngeunaan kontéksipikasi sareng kamungkinan komplikasi - aranjeunna jarang kajadian, tapi tetep aya sababaraha lalaki nyatet sababaraha buruk kaséhatan.

Pikeun ngirangan kamungkinan prosés ieu, anjeun kedah konsultasi sareng dokter - anjeunna henteu ngan ukur bakal ngalaksanakeun diagnosis lengkep awak, tapi ogé nyaritakeun kumaha ngagunakeun soda pikeun ngalegaan sirit.

Gedégan sirit sareng baking soda: opini, resep, cara ngagunakeun

Pembesaran sirit ku baking soda mangrupikeun salah sahiji cara anu dianggo ku lalaki pikeun kentel sareng manjangan harkatna. Dokter sareng pasién ngaréspon anu béda pikeun panggunaan metoda ieu. Naha mungkin sareng kumaha ngagedekeun sirit nganggo baking soda?

Mangpaat ngagunakeun baking soda

Ngeunaan gedéna sirit, soda gunana pikeun nganormalkeun sirkulasi getih di daérah kelamin. Barina ogé, parameter tina sirit salami waktos gairah langsung gumantung kana volume ngeusian awak guha ku getih. Produk soda ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun aliran getih kana organ réproduktif.

Salaku tambahan, baking soda gaduh épék positip ieu:

  1. Nyegah kanaékan kaleuwihan beurat.
  2. Ngagancangkeun penyembuhan jaringan.
  3. Ngaleungitkeun nyeri haté.
  4. Normalisasi métabolisme zat.

Hatur nuhun kana pangaruh kompléks ieu, soda tiasa méréskeun sababaraha masalah sakaligus. Sanés sanésna waé éta dianggo pikeun ngubaran seueur panyakit dina awak.

ngagunakeun baking soda pikeun ngagedéan sirit

Sateuacan ngawitan nganggo metodeu, kedah dilakukeun tés sénsitip.

Kumaha cara nganggo soda pikeun ngagedekeun sirit kalayan leres?

Gedégan sirit sareng soda di bumi dilaksanakeun ku sababaraha cara. Masing-masing pantes diperhatoskeun langkung rinci.

Asupan lisan

Pembesaran sirit ku soda ogé dilaksanakeun kalayan bantosan nginum obat di jero. Pikeun ieu, larutan disiapkeun tina satengah séndok téh produk sareng sagelas susu. Produk hasilna dicandak unggal dinten salami sabulan.

Baking soda ningkatkeun sirkulasi getih, anu ngabantosan dina ngagedekeun sirit. Ogé, produk na ngagaduhan pangaruh positip kana kualitas spérma sareng viabilitas spérma.

Larutan soda henteu ngan ukur pikeun ningkatkeun harkat lalaki, tapi ogé pikeun ngabersihkeun awak, nyegah dibentukna tumor ganas, nganormalkeun metabolisme, sareng kaleungitan beurat awak.

Purgasi

Usus mangrupikeun organ pencernaan anu paling penting. Kalayan masalah dina kagiatanana, suplai getih kana alat kelamin kaganggu. Ku alatan éta, dipercaya yén ku ngabersihan peujit, urang tiasa ngahontal hasil anu langkung saé dina pembesaran sirit.

Pikeun beberesih, microclysters didamel nganggo leyuran soda. Éta disiapkeun sapertos kieu: séndok natrium bikarbonat ageung dituang ku liter cai haneut, anu sateuacanna dikulub. Masihan enemas sakali sapoé. Jalan terapi nyaéta 30 dinten.

Pancén lir

Cara séjén pikeun ngagedékeun sirit anjeun ku baking soda nyaéta nyandak mandi basa. Jang ngalampahkeun ieu, ngaleyurkeun 500 g produk soda dina 3 liter cai, teras tambahkeun kana bak mandi. Suhu cai kedah raoseun pikeun awak. Disarankeun mandi teu langkung ti satengah jam, sareng saatos réngsé, anggo pancuran kontras.

Mandi soda roti ngabantosan ngadamel wawanen anjeun langkung kandel sareng langkung lami. Salaku tambahan, metoda ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyegah timbulna peradangan kelenjar prostat sareng alat kelamin, pikeun ngaleungitkeun awak zat anu ngabahayakeun.

resep mandi soda pikeun pembesaran sirit

Saatos mandi, anjeun kedah nyandak pancuran kontras pikeun mulangkeun sirkulasi getih normal.

Anjeun tiasa ogé nyiapkeun mandi kentel, dimana anjeun kedah waé diuk. Dina hal ieu, kadar soda pikeun ngagedéan organ jalu bakal langkung luhur, janten penting teu aya karusakan dina kulit sirit. Upami teu kitu, bakal aya sensasi ngaduruk pikaresepeun.

Ngomprés

Pilihan anu saé pikeun pembesaran sirit ku soda nyaéta nerapkeun kompres. Jang ngalampahkeun ieu, campur 10 séndok ageung produk sareng hiji liter cai panas. Teras aranjeunna nyandak serat tina sababaraha lawon alami, celepkeun kana larutan sareng bungkus kana sirit.

Ninggalkeun komprési salami 15 menit, teras bilas ku cai.

Disarankeun ngalaksanakeun prosedur 3 kali sapoé. Hatur nuhun ka anjeunna, aliran getih gancang ningkat, anu ngakibatkeun manjangan sareng kentel organ kelamin lalaki.

Pijet

Gedégan sirit sareng baking soda ogé dilaksanakeun ngalangkungan pijet. Prosedur naékkeun sirkulasi getih, nganormalkeun prosés metabolisme. Sadaya ieu ngagaduhan pangaruh anu manpaat pikeun ningkatkeun ukuran wawanén.

Pijat dilakukeun sapertos kieu:

  1. Sateuacanna, kulit sirit dipanaskeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa nganggo anduk anu direndhem dina cai panas.
  2. Lemeskeun leungeun anjeun sakedik sareng taburkeun sajumlah soda kue kana éta.
  3. Organ réproduktif diurut ku gerakan ngagosok cahaya, ngalih tina dasar kana frenum.
  4. Saatos prosedur na, produk soda dikumbah ku cai haneut.

Pijat disarankeun sonten sateuacan bobo. Saatos prosedur na, anjeun kedah ngagolér bari, ngantepkeun awak rileks. Frékuénsi pijétna 2 kali saminggu.

Gosok

Pikeun ngagedekeun sirit, gosok khusus disiapkeun ku soda. Pikeun tujuan ieu, campuran cai sareng tuangeun dilakukeun dina babandingan 1: 1. Hasilna kedah gruel. Pikeun ningkatkeun pangaruhna, séndok leutik madu cair sareng sababaraha tetes minyak penting anu tiasa ngarangsang sirkulasi getih ditambihkeun kana jisim ieu.

Cai dina resep ieu tiasa ditumpes diganti ku minyak nabati. Tapi ngan ukur henteu nganggo produk kembang matahari. Hatur nuhun ka aranjeunna, salian ti ngagedekeun sirit, éta bakal tiasa ningkatkeun kaayaan kulit, ngagancangkeun penyembuhan jaringan, sareng nyegah perkembangan peradangan.

Pikeun ngagedekeun sirit, anjeun kedah nerapkeun gosok dina permukaan na ku lapisan anu ipis sareng gosok dina gerakan sirkular. Disarankeun ngalaksanakeun prosedur henteu langkung ti 3 kali saminggu.

Kontra kontéks

Teu mungkin pikeun sadaya lalaki ngalakukeun pembesaran sirit ku soda. Aya sababaraha kontraindikasi pikeun panggunaan na.

Dilarang ngagunakeun produk soda salaku agén éksternal dina kasus-kasus ieu:

  1. Ayana lesions dina kulit sirit.
  2. Intoleransi individu kana zat éta.
  3. Patologi séks.

Konsumsi lisan tina soda ngagaduhan kontéksipikasi ieu:

  1. Gastritis kronis.
  2. Pelanggaran kaasaman lambung.
  3. Maag pepéts sahiji organ pencernaan.
  4. Réaksi alérgi.

Henteu kedah nganggo soda anu parantos kadaluarsa. Kusabab kitu, penting pikeun mastikeun kasegaranana. Éta ogé penting pikeun merhatoskeun warna sareng rasa bubuk. Upami ngiuhan konéng, sareng bau teu pikaresepeun, maka dilarang nganggo produk.

ukuran sirit saatos nganggo baking soda

Dina sababaraha lalaki, sirit dina kaayaan anu tegak kirang ti 10 cm, kalayan kaayaan patologis sapertos kitu, panggunaan soda moal masihan hasilna.

Resep sanés pikeun pembesaran sirit ku baking soda

Anjeun tiasa nganggo madu, minyak zaitun, sareng bahkan balm menthol pikeun naekeun soda roti. Hayu urang ngémutan resep anu sami kalayan langkung rinci:

  1. Soda sareng minyak zaitun. Campuran unik ieu aya pangaruh dua kali: dina hiji sisi, baking soda ningkatkeun aliran getih, sareng di sisi sanésna, minyak naék élastisitas jaringan. Pikeun kéngingkeun ubar, anjeun kedah nyandak 3 séndok soda sareng minyak zaitun, nyampur sacara tuntas. Salep digosok kana sirit kalayan gerakan hipu.
  2. Soda sareng balm menthol. Kusabab balsem ieu ngandung sajumlah minyak atsiri anu berguna, éta pangaruhna positif dina awak, nganormalkeun aliran getih sareng ngabantosan ningkatkeun prosés metabolik. Pikeun nyiapkeun produk, perlu ngaleyurkeun soda dina sajumlah alit cai dugi ka dicampur campuran pastina, satutasna balm dina ukuran sirah pertandingan kedah ditambihkeun ka unggal séndok komposisi. Jisim anu dihasilkeun diterapkeun dina perineum sareng sirit. Upami sensasi kaduruk, produkna kedah langsung dikumbah ku cai tiis.
  3. Soda sareng madu pikeun pembesaran sirit. Nalika asak leres, éta mangrupikeun produk anu kuat pisan. Pikeun ngagedekeun sirit ku soda, anjeun kedah nyampur séndok soda sareng 0, 5 séndok madu cair. Produk réngsé diterapkeun kana sirit salami sababaraha menit, saatosna éta kedah dikumbah ku cai haneut.
  4. Soda sareng ginseng. Tutuwuhan ubar ieu sering dianggo pikeun merangan disfungsi seksual. Pamakéan ginseng dina kombinasi sareng baking soda ngamungkinkeun pangaruh terapi anu saéstuna. Resep pikeun pembesaran sirit ku soda disiapkeun sapertos kieu: dina campuran pasty anu dicandak tina éncér soda ku sajumlah cai, anjeun kedah nambihan akar ginseng seger ditumbuk dina blénder dina proporsi 3: 1. Gosok salep kana sirit sareng daérah pubis.

Pangaruh négatip dina awak

Baking soda mangrupikeun produk alami, janten panggunaan na sacara praktis henteu ngabahayakeun. Tapi anjeun henteu kedah kabebas ku panggunaan hidrokarbonat. Upami teu kitu, soda tiasa ngarugikeun awak.

Produkna, nalika sering dianggo dina dosis anu ageung, tiasa nyababkeun karusakan dina mémbran mukosa saluran pencernaan. Ieu tiasa, dina gilirannana, memprovokasi munculna maag dina permukaan jero organ.

Nalika soda digabungkeun sareng cai, karbon dioksida kabentuk. Hasilna, nyandak leyuran soda tiasa ngakibatkeun formasi gas sareng kembung.

Naon pangaruh anu kedah diarepkeun

Seueur lalaki anu hoyong ngagedean alat kelaminna panasaran kumaha pangaruhna nalika ngagunakeun baking soda.

Mimiti, teu kedah miharep kaajaiban, sabab éta dijamin ningkatkeun sirit ngan ku metode bedah.

Resep basis soda ngagaduhan langkung pangaruh tina panyembuhan, anu kitu, tiasa nyababkeun kanaékan sirit. Maka, pembesaran sirit nyata kalayan bantuan soda aya dina 1-2 cm.

Pendapat spesialis sareng lalaki

Ngeunaan metode ngagedekeun sirit kalayan bantuan soda, urang tiasa mendakan pendapat anu positip boh negatif ti dokter sareng pasién nyalira.

Numutkeun ka pasién, cara ngagedéan ieu ngabantosan martabat lalaki 1 cm langkung lami parantos sabulan saatos dianggo heula. Pendapat dokter dibagi, sababaraha aya katégori ngalawan panggunaan soda, anu sanés ngadukung lalaki dina ieu. Tapi sadaya dokter sareng pasién satuju kana pendapat anu sami - hobi pikeun produk soda dipinuhan ku akibat kaséhatan négatip.

Cara ngagedekeun sirit ku soda mangrupikeun padika anu épéktip, tapi peryogi perawatan khusus nalika diterapkeun. Upami prosedur na dilaksanakeun leres, hasilna moal lami datang.