Kumaha ngagedekeun sirit anjeun

Pembesaran sirit nganggo extender

Seueur lalaki teu resep ku ukuran siritna. Dokter, kumaha ogé, nyatakeun alesan utama nyaéta henteu mampuh ngagunakeun organ, sugema awéwé sareng kelamin sareng stéréotip.

Kiwari, aya seueur pilihan pikeun kumaha anjeun tiasa ngagedekeun sirit. Seueur jalma mikir yén ngan ukur operasi anu bakal nambahan panjang sareng kandel sirit jalu, nanging, ayeuna, seueur metode alternatip anu dianggo anu manjangan harkat lalaki di bumi. Anu utami nyaéta jelas beuratna sadayana, analisa kumaha kaayaan kaayaan anu leres-leres masalah, naha pantes dilakukeun pikeun ngalakukeun tindakan pikeun ningkatkeun organ kelamin lalaki pisan.






Ukuran sirit rata-rata sareng norma pikeun umur anu khusus

Peryogi dicatet yén konsép pasti tina "norma" dina ukuran sirit henteu aya. Tapi tetep, dipandu ku studi statistik, sababaraha kacenderungan tiasa dicatet.
Tumuwuh sirit dimimitian ku pubertas dina yuswa 9 taun. Dina kaayaan tenang (henteu nangtung), nilai rata-rata sapertos kieu:

  • Dina umur 10-12 taun, ukuran rata-rata organ kelamin lalaki 4 cm. Éta naék 0, 5-1 cm unggal taun. Simpangan tina norma tiasa dina hiji satengah cm.
  • Umur 13-15 taun - panjang rata-rata 5-6 cm.
  • 16-18 taun - rata-rata panjang sirit 7-9 cm.

Dina kaayaan gumbira (degdegan), rata-rata panjang sirit jalu nyaéta:

  • 10-12 taun - 9-10 cm;
  • ti 13 dugi ka 15 taun - norma 12-15 cm;
  • 16-18 taun - 13-16 cm.
  • ti umur 18 taun, panjang sirit nambahan dugi ka maksimal, sareng parobihan salajengna dititénan ngan ukur diaméterna.

Cara pikeun ngagedekeun sirit anjeun

Saban poé aya cara anyar pikeun manjangan organ kelamin lalaki. Hasilna tiasa dijamin ngan nalika nganggo campur bedah.

Operasi. Ieu mangrupikeun pilihan anu paling radikal, henteu unggal jalma wani ngagedéan organ kelamin ku bedah. Tangtosna, metode operasi anu sanés langkung handap, tapi harga luhurna teu kahontal ku seueur jalma. Aya 2 jinis campur bedah:

  • Ningkatkeun panjangna.
  • Kandel.

Di klinik, nganggo anesthesia lokal, sirit tiasa digedéan dugi ka 4 séntiméter ngalangkungan operasi. Prosedur ieu disebut salaku plastik sareng disebut ligamentotomy. Phalloplasty dilakukeun utamina di klinik swasta sareng pusat urologis.

Naha mungkin pikeun ningkatkeun panjang sirit di bumi?

Metode alternatip pikeun pembesaran sirit di bumi kalebet latihan. Ieu tiasa janten: urut, manjang, jelqing, onani, latihan Kegel, latihan Aaron Kemmer.

  1. Pijet. Struktur organ kelamin lalaki kaasup awak bolu, stimulasi anu ku cara pijat ngabantosan ningkatkeun aliran getih ka aranjeunna, kumargi aranjeunna ngalegaan.
  2. Manjang. Cara ieu ngalibatkeun nambahan panjang sirit ku manjang, tapi dina waktos anu sasarengan aya kamungkinan turunna kandelna.
  3. Jelqing. Intina téhnik nyarupaan masagi, sareng épéktipitasna dumasarkeun kana mékanisme tindakan anu sami. Jelqing tiasa dilakukeun dina 3 vérsi: garing, baseuh, ku pelumasan.
  4. Onani. Upami tujuan pembesaran sirit lalaki nyaéta 1-2 séntiméter, onani biasa bakal nyalametkeun. Pangaruh positip pakait sareng paningkatan aliran getih kana sirit, anu janten dasar pikeun kaseueuran pilihan pikeun manjangan harkat lalaki.
  5. Kegel latihan. Latihan dirancang pikeun nguatkeun otot diafragma pelvis. Tugas utama ngalakukeun latihan sapertos kitu nyaéta konsentrasi sareng ngaidentipikasi otot ieu. Saurang lalaki, pikeun milarian otot diafragma pelvis, kedah angkat ka jamban nalika teu aya kabutuh, sareng dina prosés kiih, silih gentosan lirénkeun prosés ieu, nyobian ngaraosan otot-otot anu tegang dina waktos ayeuna tina eureun.
  6. Latihan ku Aaron Kemmer. Panulis ieu nyebarkeun buku khusus anu nyarioskeun kumaha anjeun tiasa ngagedekeun sirit.
  7. Ngagunakeun extender. Di bumi, anjeun tiasa ngagedekeun sirit nganggo exténder. Éta aya sababaraha jinis: vakum, sabuk, gelung. Pamakéan éksténsif ngabantuan henteu ngan ukur pikeun ningkatkeun sirit dina lébar atanapi panjangna, tapi ogé pikeun menerkeun kurva. Karugian tina metoda ieu nyaéta panggunaan alat lumayan lami dina waktos na tiasa nyandak sababaraha jam sadinten. Tapi pangaruhna nyata pisan sareng jangka panjang.
  8. Pompa cai. Inti pompa manjangan pompa vakum nyaéta ngarangsang aliran getih kana sirit. Hasilna tetep dina kaayaan sirit anu tenang, tapi lilana pangaruhna henteu langkung ti sapoé.
  9. Krim, salep, gél. Krim atanapi gél anu pangaruh jangka pondok bakal cocog sareng sadayana - éta ngandung komponén anu nyababkeun kanaékan sirah sareng sirit nyalira. Nalika milih salep pikeun pangaruh jangka panjang, perlu konsultasi sareng dokter. Anjeunna bakal nyarankeun komposisi anu pas pikeun anjeun.

Soda kuéh

Soda hargana artos sepeser sareng dijual dimana-mana, janten pilihan ngagedekeun sirit ku éta duanana épéktip sareng mirah.

  • Pikeun nyiapkeun kompres, campur soda sareng madu sareng oléskeun sapanjang panjang sirit (kecuali sirah).
  • Mandi - kalayan bantosan aranjeunna, aranjeunna ningkatkeun pasokan getih. Prosedur ieu dilaksanakeun sateuacan séks, saacanna parantos ngahontal dedegan.
  • Soda scrub ngabantuan ngagedéan sirit sareng gunana pikeun nyegah panyakit urologis. Prosedurna dilaksanakeun saatos mandi panas, teras krim pelembab dilarapkeun ka sirit.
  • Soda pijet. Minyak zaitun diterapkeun dina martabat lalaki, teras soda sareng pijet dilakukeun nganggo bolu lemes salami 5 menit. Teras, saatos dua menit, bilas sacara lengkep.

Pangubaran masarakat pikeun pembesaran sirit

Pangobatan tradisional ogé nawiskeun seueur resep pikeun pembesaran sirit. Rupa-rupa ramuan, baking soda sareng produk nyiruan parantos kabuktosan dirina alus teuing.

Sacara alamiah, teu aya langkung ti lima% anggota anu leres-leres alit. Kusabab kitu, entong kagantung panjang-panjangna. Diajar ngagunakeun instrumen anjeun leres supados awéwé henteu tetep acuh.