20 cara pikeun ngagedekeun sirit anjeun di bumi sareng seueur deui

ukuran sirit optimal

Lalaki ngagaduhan rupa-rupa cara anu tiasa dilakukeun pikeun ngagedekeun sirit di bumi tanpa lebet ka lembaga médis.

Kaunggulan tina jalur ieu atra:

  • Pelestarian pinuh ku anonim. . . Kaputusan pikeun ngagunakeun alat tambahan, metode masarakat atanapi médis dilakukeun masing-masing, janten moal aya anu terang perkawis éta.
  • Kabebasan pilihan.Lalaki éta sorangan milih metode mana pikeun ngagedekeun sirit kanggo dianggo. Anjeun tiasa nganggo saran dina artikel pikeun nyandak kaputusan anu leres.
  • Ngarareunah. . . Sadaya manipulasi dilaksanakeun di bumi sareng di lingkungan anu raoseun. Anjeun tiasa nyisihkeun waktos anu merenah pikeun olahraga sareng henteu hariwang yén batur bakal ngaganggu studi anjeun.
  • Ngahémat. . . Henteu kedah mayar jasa dokter atanapi nyéépkeun ubar-ubaran tambihan. Seueur cara anu henteu ngalibatkeun mésér alat tambahan pisan.

Alat-alat

paranti ngagedekeun sirit

Sadaya padika anu dianggap dianggo pikeun prinsip manjang sirit. Hatur nuhun kana pangaruh khusus, sirit ngeusi getih sahingga nambahan ukuranana. Kalayan latihan rutin, awak cavernous tina sirit laun manteng, élastisitasna ningkat. Aranjeunna janten langkung fleksibel sareng gampang dijalankeun. Upami anjeun rutin ngalaksanakeun sirit, anjeun tiasa ngahontal kanaékan tilu dugi ka lima séntiméter.

Pompa vakum

Prinsip operasi alat dumasar kana nempatkeun sirit dina jero rongga khusus sareng nyiptakeun vakum, jarang udara. Hasilna kahontal ku sababaraha cara (gumantung kana jinis produk) - mékanis, otomatis atanapi nganggo bantosan cai.

Manual (mékanis)

Fitur pompa mékanis (manual) nyaéta pangaturan otomatis tina tekanan ku ngompa hawa. Sacara struktural, alatna diwangun ku tabung anu pas kana sirit, tabung sareng pir khusus. Kalayan bantuan anu terakhir, vakum didamel dina jero rongga. Alat sapertos kitu mangrupikeun jalan kaluar anu optimal pikeun lalaki anu hoyong ngahémat artos sareng kéngingkeun hasil. Biaya pompa manual murah.

pompa manual pikeun pembesaran sirit

Gumantung kana karesep anjeun, anjeun tiasa milih produk kalayan desain anu sanés. Pompa sareng alat ukur tekanan sareng nozél khusus badé dijual. Anu terakhir tiasa dina bentuk biwir, dubur, atanapi heunceut awéwé.

pompa kalayan noél heunceut bikangna

Pro sareng kontra tina pompa mékanis

  • Harga murah
  • Kamampuh pikeun ngontrol vakum dumasar kana parasaan anjeun nyalira
  • Ngaronjatkeun sirkulasi getih sareng, hasilna, ningkatna degdegan kalayan latihan rutin
  • Peryogi ngompa nyalira
  • Résiko nyiptakeun vakum di luhur normal sareng ngarusak sirit
Otomatis

Beda sareng alat mékanis, pompa otomatis nganggo pompa listrik. Éta ngalir kana batré sareng sacara mandiri ngompa hawa kaluar tina rongga flask. Pangukur tekanan disayogikeun pikeun ngendalikeun tekanan. Pompa otomatis disertakeun sareng layar anu nembongkeun data dasar, atanapi kadali jarak jauh pikeun kadali jauh tina prosés évakuasi.

pompa otomatis pikeun pertumbuhan sirit

Pro sareng kontra modél otomatis

  • Nyiptakeun vakum gancang
  • Kontrol prosés sareng mareuman otomatis
  • Kabutuhan ngagantian batré périodik
  • Harga anu langkung luhur
Hidropop

Hydropump mangrupikeun alat pembesaran sirit anu tiasa dianggo ku cai. Beda sareng alat anu dibahas di luhur, kolbu dieusian ku cairan haneut, anu ngajagaan sirit tina kamungkinan karusakan.

hydropump pikeun pembesaran sirit

Pro sareng kontra alat-alat PLTA

  • Cai, henteu sapertos hawa, sacara praktis henteu manjang, janten pangaruh négatip dina kulit sirit dikaluarkeun
  • Cairanna ngagaduhan pangaruh positip dina kulit sirit, haneutkeunana, masihan élastisitas tambahan sareng ningkatkeun sirkulasi getih
  • Hiji lalaki kéngingkeun hasil gancang dina bentuk paningkatan panjang sareng lébar organ.
  • Kasempetan ageung tina kebek kusabab paparan berkepanjangan kana tekanan négatip
  • Harga tinggi
  • Teu karasa sirit tiasa langkung handap dina dasarna
Sirah pompa

Prinsip pengoperasian alat didasarkeun kana cakupan ukur sirah organ kelamin. Patalina sareng pompa kusabab sensitipitas tinggi tina bagian sirit ieu. Saatos ngalampirkeun produk kana sirit, vakum didamel pikeun ningkatkeun aliran getih.

pompa pikeun sirah sirit

Pro sareng kontra

  • Peta ukur dina bagian sirit anu paling sénsitip
  • Gampang aplikasi
  • Harga mampuh
  • Gedé ukur sirah

Kecap ahli ngeunaan pompa vakum:

Pamakéan pompa di sisi-sisi ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun masalah sareng poténsi, ngarengsekeun masalah prostatitis kronis, ngajajar sirit sareng malah ngubaran sajumlah panyakit (contona, Peyronie's). Produkna terjangkau sareng gampang dianggo. Pikeun ngahontal hasil, anjeun kedah latihan unggal dinten salami 20-30 menit.

Pembesaran sirit tiasanepi ka 4-5 séntiméter dina 2-3 bulankelas. Salaku tambahan, panggunaan pompa ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun henteu ngan ukur panjangna, tapi ogé volume sirit.

Ngalegaan

Extenders mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun anjeun ngagedekeun sirit ku manjang mékanis. Kalayan latihan rutin, sirit nambahan kandel sareng panjangna, sareng ogé janten langkung lempeng. Éféktivitasna dipedar ku fitur alami jaringan anu mampuh tumuh dina pangaruh tegangan kusabab ngabagi sél. Sacara struktural, produkna diwangun ku cincin dorong, batang (nyayogikeun tegangan) sareng kantétan dina sirah sirit.

Mékanis

Pilihan pangbasajanna pikeun alat panyambung nyaéta alat mékanis. Gumantung kana desainna, aya sludge tali.

Tali

Kaanehan tali manjang nyaéta panggunaan bagian ngalereskeun tina tali. Kauntungannana desain nyaéta sabuk anu bentukna silinder sareng nyiptakeun kirang raoseun pikeun sirit jalu.

tali ngalegaan pikeun pembesaran sirit

Tali ngalegaan

Salaku tambahan, luas kontak sareng sirit langkung ageung di dieu tibatan model panyuluh anu sanés. Gumantung kana kahoyong anjeun, anjeun tiasa mésér modél kalayan ngencarkeun manual atanapi ku kancing (versi langkung awis).

Pro sareng kontra modél tali

  • Cepot ngadon
  • Réliabilitas
  • Kasulitan ku panggunaan anu berkepanjangan
  • Watesan waktos ngagem - dugi ka tilu jam
Abah

Penyuluh abah di paménta kusabab biaya anu langkung handap. Fitur anu khas nyaéta fiksasi tina sirah nganggo turnamén anu fleksibel sareng tahan banting. Anjeunna nahan sirit pageuh sareng henteu ngantep éta luncat nalika diulur.

abah sirit manjangan

Nalika sirit napel, turnamén tiasa ngawangun sapertos bentukna murag, tapi sirit nyalira dina bentuk silinder. Kusabab fitur desain ieu, sakedik ngalanggar organ tiasa dilakukeun.

Pro sareng kontra alat abah

  • Biaya murah
  • Gampang aplikasi
  • Résiko leueur
  • Tekanan nalika diangge lami
  • Reliabiliti alat goréng
Hybrid

Kaistiméwaan penyuluh hibrid nyaéta gabungan tina abah sareng metode kantétan tali. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun langkung dipercaya ngalereskeun sirah sareng nyingkahan sensasi anu henteu pikaresepeun ku sering dianggo sareng berkepanjangan alat.

sirit extender sirit

Kaunggulan sareng karugian hibrida

  • Ngagabungkeun kaunggulan sistem abah sareng tali
  • Parabot anu saé
  • Waragad anu langkung luhur
  • Kasulitan pikeun nyepetkeun kamungkinan

Mangrupikeun alat serbaguna anu pas pikeun ukuran sirit naon waé. Hatur nuhun kana gabungan dua téknologi, anjeun tiasa nganggo produk dina alat kelamin pikeun langkung lami sareng ngahontal hasil anu langkung saé. Kanaékan maksimum ukuranana dugi ka 25 cm panjangna.

Vakum

Penyuluh vakum mangrupikeun salah sahiji alat anu paling raoseun. Gagantelkeun panyambung dumasar kana liputan sirah sirit ku cap khusus anu meres sirit sakitar perimeter sareng mastikeun prinsip cangkir sedot. Dina prosés panggunaan, témbok nempel sareng katinggaleun permukaan sirit, anu nyababkeun munculna vakum.

panyambung vakum pikeun pembesaran sirit

Ngajaga sirah sirit tina cilaka, disarankeun pikeun nutupan permukaan ku moyok, sareng saatos nyabut alatna, cabut tutupna nyalira.

Pro sareng kontra tina perlengkapan vakum

  • Ngaronjat duanana panjang sareng volume sirah
  • Ngagem nyaman
  • Pangambung anu tiasa dipercaya
  • Tiasa dianggo nganggo exténder sareng gantungan atanapi usungan
  • Harga tinggi

Pendapat ahli:

Extenders mangrupikeun produk anu épéktip sareng harga terjangkau anu ningkatkeun panjang tapi henteu rubak sirit. Pikeun ngalereskeun pangaruhna, manjangkeun sirit0, 8-1, 0 cmpanjangna perlu latihansahenteuna 1 bulan. . .

Éféktivitasna kusabab 3 épék:

  • Manjang.Éta disayogikeun ku mindahkeun alat pijet tina dasar kana ujung sirit.
  • Stimulasi aliran getih.Palatih ngaktipkeun ngeusian sirit ku getih.
  • Peta tambahan tina gél khusus.Anu terakhir ngandung ekstrak hazel, creeping tribulus, sareng Manchurian aralia. Babarengan, aranjeunna nyéhatkeun sirit, ningkatkeun sirkulasi getih, nguatkeun libido sareng ngabantosan ngalawan impotensi seksual.

Tambang

tandu ngagedéan sirit

Tujuan tina usungan nyaéta manteng sirit nganggo sabuk anu ditancebkeun kana sirah dina hiji sisi sareng bagian awak anu sanés dina sisi anu sanésna, nyayogikeun tegangan anu diperyogikeun.

Beda sareng panyambung sareng gantungan, tandu langkung kompak. Éta tiasa dianggo dina bijaksana. Produk biasana dianggo pikeun ngagedéan sirit di luar bumi sareng ngahijikeun hasil anu diala tina panyambung. Gumantung kana kantétanna, sirit tiasa manteng kaluhur, kénca / katuhu atanapi handap.

Hiji kecap ka spesialis:

Tandu nyaéta alat bantu anu disarankeun pikeun dipaké pikeun ngahijikeun hasilna sareng ningkatkeun pangaruh tina ngagunakeun panyambung atanapi gantungan. Nalika diterapkeun sacara mandiri, hasilna minimal atanapi henteu pisan.

Gantung (gantung)

leungeun ngagedéan sirit

Prinsip operasi dumasarkeun kana panangguhan beban kana hiji anggota. Kalayan biasa dianggo salami 30-40 dinten, kanaékan ukuran ku 10-15 mm tiasa kahontal.

Durasi hiji pelajaran sahenteuna kedah 2 jam. Perlu dimimitian ku beban leutik nepi ka 200-300 g, satutasna laun ningkatkeun beban kana 1, 25 kg sareng ningkatkeun waktos aplikasi dugi genep jam. Pikeun ningkatkeun efisiensi, disarankeun nganggo pompa hidrolik sareng suplemén diét sajajar, jenuh awak ku zat anu aya gunana.

Krim, gél, semprot

Salah sahiji cara anu paling aman pikeun ngagedékeun sirit panginten nyaéta gél, semprotan sareng krim anu nyéhatkeun sirit ku zat-zat anu aya gunana anu ngarangsang aliran getih sahingga nyumbang kana tumuhna sirit.

Éta dianggap paling aman, kusabab henteuna setrés mékanis sareng résiko karuksakan jaringan. Dina hal éfisiénsi, aranjeunna sering langkung handap tina produk mékanis.

Indikasi pikeun panggunaan gél sareng salep:

  • Teu sugema ku ukuran sirit
  • Sirit kakurangan
  • Éjakulasi gancang
  • Sensitipitas sirah kirang

Fitur anu manpaat:

  • Dijamin kanaékan ukurannepi ka 5 cm per bulan
  • Nguatkeun cacakan
  • Panjangan hubungan séks
  • Ngaronjatkeun sensitipitas sirah
  • Ningkatkeun stamina salami séks

Saatos 2 minggu dianggo, sirit janten langkung gumbira sareng dina kaayaan kieu langkung lami. Kanaékan diaméterna sareng panjangna masing-masing 20 sareng 10 mm. Dina minggu katilu sareng kaopat, sirit terus tumuh, kamampuan pikeun ngendalikeun syahwat muncul, sensasina janten langkung akut.

Ngagantelkeun kantétan

Salah sahiji cara anu paling gampang sareng gancang pikeun ngagedekeun sirit nyaéta nganggo lampiran anu ditunda sirit, ngagedekeun ukuranana sareng ngabenerkeun bentukna. Hatur nuhun kana ageung ageung, gampang milih produk anu nganggap ukuran sirit, fitur lampiran sareng karesep pasangan.

Pamakéan kantétan ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahontal hasil ieu:

  • manjangan hubungan seksual;
  • kanaékan volume sirit panjang sareng lébar;
  • ngajaga ereksi dina tingkat tinggi.

Kantétan lengkep aman sabalikna tina ngagunakeun metode mékanis atanapi pembesaran bedah tina sirit. Butuh sababaraha detik pikeun nempatkeun produk, satutasna sirit siap séks.

Klasifikasi nozel dumasar jinisna

Pilihan ageung produk sayogi kanggo dijual, bénten dina desain, bentuk, jinis, matéri.

Buka sareng tutup

Dumasar jenisna, nozel dibagi kana dua kelompok - kabuka sareng katutup. Hayu urang perhatoskeun fitur-fiturna:

  • Muka- nozel nutupan bagian sirit. Pilihan ieu optimal pikeun lalaki anu ngarepkeun bakal nambahan lébar sirit, ningkatkeun dedegan sareng ngajaga sensasi hubungan séks.
  • buka sirit
  • Ditutup. . . Beda sareng jinis anu dibahas di luhur, sirit sacara lengkep ditutupan ku bahan tambahan. Anu terakhir tiasa elastis pikeun ngajaga sensasi atanapi kaku. Dina kasus anu terakhir, kantétan dimaksudkeun utamina pikeun kasenangan pasangan.
sirit katutup

Jinis kantétan dina dua kasus sami - sareng loop anu aya di tukangeun téstis. Metode fiksasi ieu henteu nyiptakeun teu ngarareunah pikeun lalaki sareng ngajaga cocooan dina sirit salami hubungan seksual.

Kalayan paku sareng lega

Pikeun pangalaman anu langkung pikaresepeun dina hubungan séks, pasangan milih gagantel kalayan permukaan anu spiked atanapi embossed. Masing-masing pilihan ngagaduhan fitur:

  • Duri.Awéwé éta ngagaduhan sensasi anyar tina séks sareng stimulasi daérah anu paling peka. Hatur nuhun kana sentuhan puluhan duri kana témbok heunceut, perasaan kontak lengkep sareng tekanan cahaya dina zona érotis sirit didamel.
  • kantétan sirit spiked
  • Ngaleungitkeun.Pilihan ieu biasana disayogikeun pikeun kasenangan lalaki. Awéwé, anu ogé ngaraosan tékstur nozelna anu robih sareng ngajarkeun sensasi tambihan, henteu bakal diperhatoskeun.
kantétan sirit patung
Kalayan geter

Disayogikeun sareng alat tambahan anu beroperasi dina catu daya konstan. Saatos diaktipkeun, alat mimiti ngageter, masihan kadua pelesir kasenangan tambahan. Gumantung kana modélna, tingkat geter dibereskeun atanapi disaluyukeun sacara manual. Upami aya pamiceunan, catu daya gampang diganti.

kantétan sirit ngageter
Kalayan stimulasi klitoris

Nozzles anu ngarangsang klitoris diperyogikeun pisan. Fiturna nyaéta ayana unsur tambahan anu masagi daérah paling peka awéwé nalika hubungan séks.

sirit stimulasi klitoris

Unsur tambahan (contona, urat) tiasa disayogikeun dina permukaan pikeun sensasi anu langkung pikaresepeun. Kisaran tip stimulasi klitoris ageung, janten pasangan tiasa ékspérimén sareng tipena pikeun milari anu pangsaéna.

Klasifikasi nozel ku matéri

Nalika milih kantétan, perlu difokuskeun henteu ngan ukur kana bentuk, ayana geter atanapi stimulasi klitoris, tapi ogé kana bahan produk. Tingkat sensitipitas sirit sareng heunceut, sensasi taktil gumantung kana faktor ieu.

Kulit cyber

Kulit cyber mangrupikeun bahan khusus anu, dina hal sensasi taktil, sami sareng kulit manusa sabisa-bisa. Éta dibédakeun ku tingkat luhur élastisitas sareng élastisitas, sareng henteu ngagaduhan bau anu teu pikaresepeun.

kantétan kulit sélér pikeun sirit

Kaunggulan sareng Kalemahan Produk Kulit Siber

  • Kamiripan maksimal sareng kulit manusa
  • Hypoallergenicity
  • Dijamin sensasi tactile pikaresepeun
  • Hésé angkatna
  • Periode operasi anu pondok
  • Harga tinggi
Silikon

Silikon ilahar dipaké dina cocooan séks. Bahanna dibédakeun ku kamuluran anu saé, sensasi taktil anu pikaresepeun, pilihan ageung sareng ukuran. Tip silikon gampang dibersihkeun sareng tiasa mangtaun-taun tanpa diganti.

sirit silikon

Pro sareng kontra ngeunaan cocooan silikon

  • Umur jasa panjang
  • Rupa-rupa
  • Harga mampuh
  • Aya résiko cilaka tina némpél objék anu seukeut
  • Taktis ngaraos langkung parah tibatan kulit siber
Telat

Éta fléksibel sareng pikaresepeun pikeun bahan touch, anu sacara konvensional dibagi kana dua jinis - jijieunan sareng alami. Pilihan kahiji henteu bau sareng aman tina sudut pandang réaksi alérgi.

sirit latex

Versi alami ngagaduhan aroma anu tangtu sareng tiasa nyababkeun alergi, ku sabab éta dianggo pikeun ngadamel baju. Nozél didamelna hungkul tina latex buatan.

Pro sareng kontra

  • Resiko minimal tina iritasi
  • Kulit "napas"
  • Kombinasi optimal kalenturan, kalembutan sareng kakuatan
  • Betah pangropéa
  • Masih aya résiko leutik cilaka dina alat kelamin
  • Kasaluyuan sareng pelumas dumasar-gajih
  • Kalayan perawatan anu teu leres, éta gancang leungit kualitas

Klasifikasi kantétan dumasar jinis kantétan

Nalika milih kantétan, penting pikeun ningali jinis kantétan kana sirit, sabab gampang digunakeun sareng sarat pikeun kagiatan hubungan gumantung kana ieu.

Basajan

Kagunaan kantétan saderhana nyaéta teu aya kantétan tambahan. Aranjeunna ditumpukeun dina sirit sareng dilereskeun di dinya kusabab ketang kontak. Nalika milih modél sapertos kitu, anjeun kedah ati-ati sareng tumut kana ukuran sirit. Sadaya lampiran condong manteng, tapi ieu henteu sering ngabantosan.

kantétan sirit saderhana

Janten, upami anjeun nyandak produk kalayan diaméter alit sareng nempatkeun kana sirit kandel, aya résiko anu teu ngarareunah salami kelamin. Di sisi anu sanésna, upami anjeun mésér kantétan "stock", éta tiasa hiber nalika séks.

Kalayan clamp sareng sabuk

Dina modél ieu, kantétan disayogikeun ku tali atanapi klem anu ngalereskeun nozel kana sirit ku cara nyangkem skrotum. Dolanan kasebut leres-leres dipasang dina permukaan sirit sareng ngalaksanakeun sababaraha fungsi tambahan - éta nyayogikeun dedegan anu langkung saé sareng manjangan hubungan seksual.

kantétan sirit nganggo jepitan sareng tali

Gunung dipasang tina bahan anu sami sareng nozel sorangan, anu ngaleungitkeun ngarareunah nalika dianggo. Produk anu nganggo kantétan sapertos kitu cocog pikeun aktip séks sareng sering gesekan.

Pendapat ahli:

Pamakéan kantétan mangrupakeun cara anu paling gampang, gancang sareng paling aman pikeun ngagedekeun sirit. Aranjeunna leres-leres aman pikeun lalaki sareng awéwé, sareng biaya cocooan henteu mahal teuing. Fitur tina kantétan kalebet kagancangan gancang ngahontal hasil sareng durasi panggunaan.

Pro sareng kontra

  • Campuran ageung ku jinis, matérial sareng cara pancegahan
  • Gedekeun sirit gancang
  • Stimulasi tambahan organ kelamin bikangna sareng lalaki
  • Turunna dina sensitipitas sareng manjangan hubungan seksual
  • Alergi tiasa kajantenan (pikeun sababaraha bahan)
  • Peryogi pikeun perawatan ditangtoskeun

Mésér umpan cocog pikeun jalma anu ngarencanakeun percobaan munggaran dina séks sareng henteu siap pikeun léngkah anu langkung global.

Latihan

Cara anu paling ekonomis pikeun ngagedekeun sirit di bumi nyaéta olahraga tanpa nganggo alat tambahan. Épékna dihontal ku stimulasi sirkulasi getih, urut sareng manjang jaringan. Hasilna gumantung kana patuh kana aturan palaksanaan, teratur sareng kombinasi sareng padika anu sanés.

Latihan Kegel (tongels)

Ieu latihan dasar. Éta henteu aya hubungan langsung sareng pembesaran sirit, tapi éta bantu pikeun seueur anu sanés. Éta mangrupikeun hiji-hijina latihan anu dilakukeun ku kakuatan pamikiran. Tugasna nyaéta nguatkeun otot pelvis sareng ningkatkeun suplai getih kana sirit. Latihanana saderhana pisan sareng henteu kedah seueur waktos.

dimana otot kegel

Intina latihan nyaéta nyaring éta otot-otot anu tanggel waler pikeun ngaganggu prosés ngijih. Salami prosés, ngeureunkeun aliran cikiih pikeun sababaraha detik, kukituna nekenkeun otot anu dipikahoyong, teras rileks sareng balikeun deui panyawat deui. Sakali anjeun ngartos mana otot anu kalibet, anjeun tiasa ngalatih aranjeunna iraha waé.

Jelqing (urut)

Istilah "jelqing" asalna tina kecap basa Inggris "jelqing", anu ditarjamahkeun salaku "milking". Pangadeg téori nyaéta Gary Griffin, anu mangrupikeun pangadeg AS Association of Phalloplastic Surgeons sareng anu nyebarkeun buku pembesaran sirit. Téhnik ieu aktip dianggo di nagara-nagara Arab, dimana budak lalaki mimiti manteng sirit dina yuswa 8 taun.

Jelqing aya dua jinis:

  1. Garing. Latihan dilakukeun tanpa nganggo cara tambahan.
  2. Baseuh. Rupa-rupa pelumas, gel atanapi cai biasa dianggo di dieu.

Inti téhnikna nyaéta nyiptakeun cincin kalayan jempol sareng jariji di sakitar sirit caket dasarna, dituturkeun ku gerakan kana sirah. Hiji siklus gerakan ieu disebat jelq. Durasi latihan nyaéta 15 menit. Anjeun tiasa ngalakukeun éta nyalira atanapi nganggo mesin jelqing khusus.

jelqing pikeun pembesaran sirit

Para ahli nyatet yén ku latihan rutin, anjeun tiasa ngahontal kanaékan sirit ku 0, 5 atanapi séntiméter langkung.

Tinctures

Cara séjén pikeun ngagedéan sirit di bumi.

Pikeun nyiapkeun komposisina, lakukeun hal-hal ieu:

  1. Nyiapkeun 100 g daun ginkgo biloba (taneuh sareng garing).
  2. Eusian ku vodka.
  3. Hayu tincture nangtung salami dua minggu dina wadah gelas poék.
  4. Saatos 14 dinten, saring cairanana sareng piceun ramuan.
  5. Gosok tincture bérés kana sirit ku gerakan pijet.

Nalika nanganan sirit, kade ulah kéngingkeun alkohol dina sirah sirit. Dina hal ieu, kaduruk sareng iritasi tiasa muncul. Inti tina metode na nyaéta pikeun ningkatkeun aliran getih kana organ suwung.

Ngomprés

Pikeun nyiapkeunana, lakukeun hal ieu:

  1. Milari akar ginseng sadayana.
  2. Grind eta ku adun.
  3. Tuang bahan anu disiapkeun sareng vodka. Pra-éncér alkohol jeung cai dina rasio 1 ka 1.
  4. Hayu produk linggih saminggu saatos tapis.
  5. Soak sapotong kasa atanapi kaén dina cairan anu tos disiapkeun.
  6. Bungkus sirit sakitar sareng ngantepkeun sapertos kitu salami 30 dugi 50 menit.

Kanggo langkung raoseun, haneutkeun cairan kana suhu awak pikeun nyingkahan rasa teu ngarareunah. Inti tina metode diwangun dina aliran getih kana alat kelamin, sareng hasilna asalna saatos aplikasi anu munggaran. Anggota samentawis ningkat dina ukuran, tapi teras balik deui ka dimensi na sateuacanna.

Prosedur médis sareng ubar

Pangobatan modéren nawiskeun seueur cara pikeun ngagedéan sirit. Pilihan anu paling umum nyaéta bedah sareng pangobatan khusus.

Pembesaran bedah

Variasi umum pembesaran sirit nyaéta ngalakukeun pagawéan ku operasi.

Masing-masing padika khusus dina hal durasi operasi, hasilna sareng biaya.

Pamasangan implan gél sareng silikon

Gedégan sirit sareng implan saderhana sareng épéktip. Durasi operasi sakitar satengah jam. Dina waktos anu sami, anjeun kedah cicing di rumah sakit henteu langkung ti 24 jam. Inti tina metoda na nyaéta tambihan implan handapeun kulit, nyayogikeun kandel sirit sakitar 1, 5 cm.

Hasilna tiasa ditingali langsung, tapi langkung saé pikeun nyegah tina kagiatan seksual salami 30 dinten. Upami diperpanjang manjangan sirit, disarankeun heula ngalaksanakeun prosedur ligmentotomi ku panggunaan wajib panyambung.