Parentah pikeun panggunaan Titanium

Pitunjuk pikeun ngagunakeun gél Titanium

<4_img_ Right_400>

Kumaha cara ngagunakeun gél Titanium leres, anjeun bakal mendakan dina pitunjukna. Penting pisan pikeun nuturkeun pitunjukna, janten anjeun bakal kéngingkeun hasil anu dijamin. Dokter di Indonésia nyarankeun gél anu bakal masihan anjeun pembesaran sirit gancang. Éta ningkatkeun sirkulasi getih, nyegah peradangan prostat, sareng ningkatkeun panjang sirit. Indikasi pikeun dianggo: henteu sugema ku ukuran sirit, buruk tina dedegna, éjakulasi gancang.

Kumaha cara ngagunakeunana?

Parentah pikeun ngagunakeun gél Titanium saderhana. Sateuacan nyandak krim, anjeun kedah mandi haneut, anu bakal ngabantosan ningkatkeun plastisitas jaringan organ. Penting pikeun nerapkeun krim dina kulit garing tina anggota anu gumbira dina jumlah sakedik. Urut krim dugi ka nyerep lengkep.

Kontra

Kusabab ngan zat alami anu aya dina komposisi, éta moal tiasa dianggo nganggo Intoleransi masing-masing. Batur anu henteu acan 18 taun, langkung saé henteu nganggo krim na. Upami pitunjukna dituturkeun, moal aya tanda samping anu dipendakan. Overdosis tiasa ngangsonan:

  • nyeri sirah,
  • seueul
  • alergi.

Pikeun lalaki langkung ti 70 taun, langkung saé nganggo gél saatos konsultasi sareng dokter.